Themadag: Putri gaat trouwen bij Mamasthee staat klaar!

Ben jij een ouder in Stadskanaal of omstreken en werk je onregelmatige tijden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Mamasthee staat klaar bieden wij 24-uurs kinderopvang aan, zodat jij altijd op ons kunt rekenen. En vandaag willen we graag met jullie een speciale dag vieren: Themadag: Putri gaat trouwen!

Balinese Pracht: Dansdemo en Workshop 

Bij Mamasthee staat klaar hebben we de lokalen van onze kinderopvang en buitenschoolse opvang vernoemd naar meisjes van het kindertehuis Garuda House Bali. Een van deze meisjes is Putri, die op 24 februari getrouwd is. En dat verdient natuurlijk een feestje! Daarom hebben we op vrijdag 23 februari een speciale themadag georganiseerd.

Tijdens deze themadag hadden we de eer om de Balinese danseres Nova uit te nodigen voor een geweldige demonstratie en workshop Balinese dans. De kinderen keken vol bewondering naar haar gracieuze bewegingen en konden zelfs meedoen aan de workshop om wat danspassen onder de knie te krijgen. Het was een unieke ervaring waarbij ze zich even in Bali waanden.

Proef de Smaak van Indonesi√ę: Gado Gado

Maar dat was nog niet alles! We hadden ook een workshop Balinees offer maken georganiseerd. Hierbij konden de kinderen samenwerken om een groot fruitoffer te maken, vergelijkbaar met wat de Balinese vrouwen op hun hoofd naar de tempel dragen. Het was niet alleen leuk en creatief, maar ook leerzaam omdat ze meer te weten kwamen over de Balinese cultuur en tradities.

Na al dat harde werken was het tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd. Twee ouders hadden op traditionele wijze Gado Gado bereid, een bekend Indonesisch gerecht met groenten en pindasaus. De kinderen smulden ervan en het was een mooie afsluiting van deze bijzondere dag.

Bij Mamasthee staat klaar vinden we het belangrijk om niet alleen opvang te bieden voor jouw kinderen, maar ook om ze kennis te laten maken met andere culturen en tradities. Daarom organiseren we regelmatig themadagen zoals deze, waarbij we samen plezier hebben en leren.

Flexibiliteit voor Werkende Ouders: Mamasthee’s 24-Uurs Opvang in Stadskanaal

Onze 24-uurs kinderopvang is er speciaal voor ouders zoals jij, die onregelmatige werktijden hebben en altijd opvang nodig hebben. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om betrouwbare opvang te vinden die flexibel is met openingstijden. Daarom staan wij altijd voor je klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Dus ben jij op zoek naar een kinderopvang die echt aansluit bij jouw behoeften? Kom dan eens langs bij Mamasthee staat klaar in Stadskanaal! We vertellen je graag meer over onze 24-uurs opvang en laten je zien hoeveel leuks we te bieden hebben.

Themadag: Putri gaat trouwen was slechts een voorbeeld van de vele activiteiten die wij organiseren. Bij ons is geen dag hetzelfde! Dus schrijf je in en laat je kinderen genieten van een geweldige opvangervaring bij Mamasthee staat klaar.

Kom langs en ervaar zelf waarom ouders in Stadskanaal en omstreken zo enthousiast zijn over onze 24-uurs kinderopvang. We kijken ernaar uit om jou en je kinderen te verwelkomen!

Mamasthee staat klaar: de opvang die altijd klaarstaat voor jouw kinderen, ongeacht de tijd!

Themadag bij Mamasthee staat klaar
Themadag bij Mamasthee staat klaar
Themadag bij Mamasthee staat klaar