Terugblik op een Magische Frozen Thema Dag bij Mamasthee!

Wat een betoverende dag was het op onze kinderopvang Mamasthee tijdens het recente Frozen thema-evenement! De sfeer was magisch en de glimlachen op de gezichtjes van de kinderen maakten de dag extra speciaal.

Onze geliefde collega Kim transformeerde zichzelf tot niemand minder dan prinses Elsa, en de kinderen werden uitgenodigd om met haar op de foto te gaan, een prachtige Elsa-vlecht te krijgen en zich te laten schminken. Het was een dag vol plezier, fantasie en vrolijke momenten die de kinderen zich zeker zullen herinneren.

Binnen onze organisatie hechten we niet alleen waarde aan pedagogische competenties, maar ook aan de unieke krachten en talenten van onze collega’s. Kim, die de rol van prinses Elsa met zoveel passie vervulde, is niet alleen een toegewijde kinderopvangprofessional, maar ook een internationaal model. In december vertegenwoordigde ze met trots Nederland op een prestigieuze internationale wedstrijd.

Deze combinatie van pedagogische vaardigheden en buitengewone talenten maakt onze Mamasthee-familie zo bijzonder. We geloven dat dit soort ervaringen niet alleen de verbeelding van de kinderen prikkelen, maar ook laten zien dat onze teamleden zich op diverse gebieden kunnen onderscheiden.

Bedankt, prinses Elsa (oftewel onze fantastische Kim), en bedankt aan alle kinderen die deel uitmaakten van deze betoverende dag bij Mamasthee!

Mamasthee Frozen Thema dag
Mamasthee Frozen Thema dag
Mamasthee Frozen Thema dag
wekelijkse update kinderopvang Mamasthee